Bob Software - Sanders Computers, laat je computer werken!

Ga naar de inhoud


... is gebaseerd op de Sage Proactive Interface,

een echt revolutionaire interface op het vlak van gebruiksgemak en productiviteit.

Sage BOB 50, platform voor commercieel beheer en boekhouding voor KMO's
Sage BOB 50, de oplossing voor commercieel beheer en boekhouding voor KMO's tot 50 personen, beantwoordt aan al uw beheerbehoeften: verkoopcyclus, boekhouding, financiën.
Sage BOB 50 werd speciaal ontwikkeld voor KMO’s op de Belgisch-Luxemburgse markt. Het is een uniek platform dat de meest efficiënte en geavanceerde tools van uw dagelijks beheer bundelt: boekhouding en financiën, commercieel beheer en productiebeheer.


Sage BOB 50, de best geïntegreerde management- en ERP-oplossing
Sage BOB 50 werd ontwikkeld rond pragmatische innovatie, op basis van onze ervaring met meer dan 30.000 kmo-klanten in België en Luxemburg. Zijn belangrijkste troeven?
*   Snelheid en flexibiliteit: u past de tool aan uw werkomgeving aan door uw dagelijkse activiteiten te groeperen (bijvoorbeeld uw ingaven) en de parameters te personaliseren.
*   Controle en performance: u controleert uw volledige verkoopcyclus: aankopen, verkopen, stock, verkooppunten… zelfs uw salesteam en uw prospecten (met de module Sage BOB 50 CRM).
*   Zichtbaarheid en ergonomie: In maximaal 3 muiskliks hebt u toegang tot uw volledige activiteit, via de werk- en reportingomgeving waarin alle functionaliteiten meteen zichtbaar zijn.

Creëer zelf de versie van Sage BOB 50 die het best aan uw behoeften beantwoordt.
Sage BOB 50 geeft u alle nodige boekhoudtools in handen voor een efficiënt en proactief beheer van uw bedrijf. U hoeft alleen maar de modules en functionaliteiten te kiezen die het best aan uw behoeften beantwoorden.


Uw Sage BOB 50 expert.
We hebben niet enkel 30 jaar ervaring met boekhoud software en commercieel beheer.  Wij zijn ook technisch perfect op de hoogte van de mogelijheden van de Sage BOB50 producten.  Daardoor zijn wij uw ideale partner om de implentatie op een correcte wijze uit te voeren, aangepast aan uw specifieke behoeftes en wensen.
 

Terug naar de inhoud