Pineapp - Sanders Computers, laat je computer werken!

Ga naar de inhoudHet Anti Spam systeem van JACO-IT is gebaseerd op een cluster van PineApp anti Spam servers. Deze staan opgesteld in ons datacenter in een volledig redundante configuratie. Alle componenten werden hierbij dubbel uitgevoerd zodat een eventueel defect geen onderbreking van het mailverkeer kan veroorzaken. Zoals de meeste andere cloud gebaseerde oplossingen van JACO-IT hebben wij deze systemen volledig in eigen beheer.
Het systeem beschermt alle e-mail in twee fasen:

  •    De ingebouwde security modules richten zich op het stoppen van de overgrote meerderheid van de bedreigingen door te kijken naar de geloofwaardigheid van hun bronnen.

  •    In een 2de fase volgt een grondige analyse door verschillende anti-spam inhoud inspectie systemen.


Het Pineapp systeem beperkt zich dus niet zoals de meeste andere AntiSpam systemen louter tot het controleren van de afzender gegevens maar scant de inhoud van de mail zelf om zodoende op een veel hoger niveau te bepalen of het een spam mail betreft of toch een geldig e-mail bericht.

Zo kan tot 50% meer resultaat bereikt worden.

Onze Anti Spam servers bevinden zich tussen het internet en uw eigen mailserver.  De detectie gebeurt dus vooraf op speciaal hiervoor voorziene servers.  Dit verhindert dat dit overbodig mailverkeer je netwerksysteem bereikt en beveiligt je mailserver tegen aanvallen van buitenaf.


Terug naar de inhoud