Stormshield - Sanders Computers, laat je computer werken!

Ga naar de inhoud
Uitstekende prestaties

Het leveren van de hoogste niveaus van bescherming zonder afbreuk te doen aan de prestaties of controle is diep verankerd in het DNA van STORMSHIELD. De unieke IPS-centric architectuur laat toe om verkeersstromen te inspecteren in meer detail, en met een grotere verwerkingssnelheid, dan andere oplossingen op de markt. Met versie 9 heeft dit unieke systeem, ondanks een nog hogere mate van bescherming de resultaten nog verder verhoogd.


Uitstekende bescherming

Door middel van diepte-inspectie bij elke laag van het netwerk: van de poorten en protocollen tot de API en het gecodeerd toepassings verkeer, bepaalt STORMSHIELD precies welke pakketten te vertrouwen zijn en welke niet. In plaats van enkel te zoeken op specifieke, eerder opgetreden bedreigingen, kan STORMSHIELD verdachte activiteiten detecteren door middel van analyse van het gedrag en de context van het verkeer. De ingebouwde intelligentie zorgt ervoor dat door het begrijpen van het protocol en de context van een bepaalde data stroom, het aantal daaropvolgende controle handelingen sterk verminderd worden wat resulteert in veel betere prestaties en detectie nauwkeurigheid.


Controle

Volgens IDC gebeuren meer dan 40% van de inbreuken op de beveiliging als gevolg van fouten in de configuratie van de firewall. Dankzij de meest intuïtieve van de industrie web-based management interfaces en de stap voor stap wizards, worden beheerders op intelligente wijze geleid door het configuratie proces. Dit terwijl real-time waarschuwingen de kans op fouten in de configuratie en de hiermee gepaard gaande mogelijke gaten in de beveiliging, verminderen.Tot slot...
Wij werken reeds vele jaren met de Netasq/
STORMSHIELD systemen en onze techniekers zijn dan ook opgeleid tot volwaardige door Netasq/STORMSHIELD erkende “Certified Netasq administrators”.  Deze continue bijscholing is uw garantie dat dit op zich zeer degelijke product ook naar behoren wordt geïmplementeerd.


The Story - The merger of Arkoon and Netasq gives rise to Stormshield

Arkoon and Netasq, fully owned subsidiaries of Airbus Defence and Space CyberSecurity, run the Stormshield brand and offer innovative end-to-end security solutions worldwide to protect networks, workstations and data. These next-generation trusted solutions, certified at the highest level in Europe, ensure the protection of strategic information in businesses of all sizes, government institutions and defense organizations worldwide.

Terug naar de inhoud